.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(--container-widget-width,var(--spacer-size));--align-self:var(--container-widget-align-self,initial);--flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(--container-widget-height,var(--spacer-size))} O meni Lujo Predstavljamo vam Luju - hrabrog i neodoljivog muškog psa koji je spreman pronaći svoj dom! Lujo je kratkodlaki pas u prekrasnim lisičjim bojama, a njegove uši uspravne kao strijele" />

Lujo

png
O meni

Lujo

Predstavljamo vam Luju – hrabrog i neodoljivog muškog psa koji je spreman pronaći svoj dom! Lujo je kratkodlaki pas u prekrasnim lisičjim bojama, a njegove uši uspravne kao strijele dodaju mu poseban šarm.

Lujo je pravi gospodin s nevjerojatnom osobnošću. On je hrabar, ali istovremeno nježan i pažljiv prema ljudima koje voli. Njegova ljubaznost i inteligencija čine ga odličnim suputnikom u svakoj avanturi. Bilo da šeće šumama ili trči po parku, Lujo uvijek ima energije za istraživanje svijeta oko sebe.

Njegove lisičje boje i uši u zraku privlače pažnju svakoga tko ga susretne. Njegov izgled jedinstven je i nezaboravan. Lujo će biti vjeran i odan prijatelj svome novom vlasniku, spreman za svaki trenutak zabave i maznog trenutka.

Ako želite dodati radost i ljubav u svoj život, Lujo je spreman postati vaš najbolji prijatelj. Njegova prisutnost u vašem domu će obogatiti vaše dane i ispuniti ih radošću.

Udomljavanjem Luje, dobit ćete vjernog suputnika za sva vremena koji će vas uvijek podsjećati koliko poseban može biti odnos između čovjeka i psa.

Ime

Lujo

Spol

Muški

Datum štenjenja

05.04.2021.

Kastriran

Da