O nama

png
vet stanica otto koprivnica
Najbolji veterinari

Ambulanta sa srcem

U sklopu Veterinarske stanice Koprivnica smještena je i naša ambulanta za kućne ljubimce. Naša ambulanta ima četiri doktora veterinarske medicine koji su posvećeni brizi o vašim ljubimcima. Bez obzira trebate li redovite zdravstvene preglede, liječenje, dijagnostičke usluge ili operativne zahvate, možete se osloniti na naš stručan tim. Koristimo najsuvremenija pomagala kako bismo postigli najbolje rezultate i pružili vašim ljubimcima najbolju moguću skrb.

Uz našu glavnu lokaciju u Koprivnici, također imamo i ambulantu za kućne ljubimce u Križevcima. Naša ambulanta u Križevcima ima dva doktora veterinarske medicine koje će se brinuti o zdravlju i dobrobiti vaših ljubimaca. Svi naši veterinari s visokim profesionalnim standardima i stručnošću pružaju usluge liječenja, dijagnostike, operativnih zahvata, rendgena, ultrazvuka i drugih suvremenih metoda pomoći.

Naša vizija

Misija Veterinarske stanice Koprivnica je pružanje vrhunske veterinarske skrbi za kućne ljubimce u Koprivnici i Križevcima. S predanošću i stručnošću, naš tim veterinara posvećen je unapređenju svojeg znanja da bi poboljšali kvalitetu zdravlja vaših ljubimaca. Naša misija je osigurati da vaši ljubimci dobivaju najbolju moguću skrb, koristeći najsuvremeniju opremu i veterinarske metode. Mi nastojimo stvoriti sigurno okruženje za vaše ljubimce te će oni biti tretirani s ljubavlju, poštovanjem i stručnošću.

Najmodernije tehnike liječenja

Najbolja ambulanta u gradu

Naša misija

Naša vizija je biti vodeća veterinarska ustanova koja postavlja visoke standarde u području veterinarske skrbi. Želimo biti prepoznati kao pouzdan partner za sve vlasnike kućnih ljubimaca u Koprivnici, Križevcima, ali i šire. Naime, nastojimo pružiti sveobuhvatne veterinarske usluge koje uključuju dijagnostiku, liječenje i kirurgiju, uz istovremeno promicanje prevencije bolesti i edukacije vlasnika o zdravlju ljubimaca. Naša je vizija stvoriti zajednicu u kojoj su svi ljubimci zdravi, sretni i dobivaju kvalitetnu veterinarsku skrb kakvu i zaslužuju.

Veterinarska stanica Koprivnica d.o.o. osnovana 1949. (provjeriti godinu) sa sjedištem u Koprivnici,  Mihovila Pavleka Miškine 66. Kroz dugi niz godina uživa tradiciju uspješnog obavljanja veterinarske djelatnosti u području liječenja, dijagnostike, operativnih zahvata, rendgen, ultrazvuk te sva ostala suvremena pomagala.

1 +

Pasa u skloništima

1 +

Profesionalaca

1

Ambulante za male životinje

veterinarska koprivnica
dots

Kontaktirajte nas

Zašto se odlučiti za nas?

Sve za Vaše ljubimce na jednom mjestu

Stručnost i iskustvo
Sveobuhvatna skrb
Ljubazno osoblje i briga
Zaštita od parazita
Kvalitetna hrana
Recenzije

Što naši klijenti kažu

Preuzeti ćemo brigu o vašim ljubimcima

Kao dio naše usluge, provodimo osnovne i dopunske biokemijske pretrage kako bismo procijenili funkciju organa vašeg ljubimca. Ove pretrage pružaju detaljne informacije o razini enzima, elektrolita i drugih važnih parametara, što nam pomaže u dijagnosticiranju i praćenju zdravlja vašeg ljubimca.

Naša veterinarska usluga uključuje detaljnu analizu urina vašeg ljubimca pomoću analizatora i mikroskopskog pregleda. Ova pretraga omogućuje nam procjenu funkcije bubrega, otkrivanje infekcija mokraćnog sustava te identifikaciju drugih mogućih zdravstvenih problema.

Cijepljenje je važan postupak koji pomaže zaštiti kućne ljubimce od ozbiljnih zaraznih bolesti. Redovito cijepljenje pruža imunitet i smanjuje rizik od širenja bolesti među životinjama i ljudima.

Naša veterinarska klinika opremljena je slikovnom dijagnostičkom opremom koja uključuje ultrazvuk (UZV) i rendgensko snimanje (RTG). Ove tehnike omogućuju nam detaljan uvid u unutarnje strukture vašeg ljubimca i pomažu u dijagnosticiranju stanja poput ozljeda, tumora ili problema s unutarnjim organima.