Campa

png
O meni

Campa

Upoznajte Campu – veselu, živahnu i prekrasnu žutu dugodlaku ženku koja jedva čeka da pronađe svoj zauvijek dom!

Campa je jednostavno neodoljiva. Njen mekan i prekrasan žuti kaputić je poput sunčevog sjaja, a kada je vidite kako veselo maše repom, srce vam odmah postane toplije. Ova nevjerojatno draga pasmina dugodlake ženke očarava svakoga tko je sretne u njenom društvu.

Campa ima blagu i nježnu narav. Uvijek je spremna za igru i maženje, a njeni vjerni pogledi izražavaju neizmjeran zahvalnost prema svakom ljudskom prijatelju koji joj pruži pažnju. Obožava provoditi vrijeme s obitelji i voli se maziti do mile volje. Kada je povedete u šetnju, vidjet ćete kako istinski uživa u istraživanju svijeta oko sebe.

Campi će biti potrebna osoba koja će joj pružiti puno ljubavi i pažnje. Dugodlake pasmine često zahtijevaju redovitu njegu i održavanje njihove prekrasne dlake kako bi izgledali i osjećali se najbolje moguće. Ali nemojte brinuti – Campa će vam uzvratiti ljubav s toliko radosti i vjernosti da ćete znati da ste učinili pravi izbor.

Udomljavanje Campa znači dobiti vjernog i nevjerojatno slatkog suputnika koji će vam pružiti beskrajnu radost i sreću. Ako želite podijeliti svoj dom i srce s ovom divnom dugodlakom ženkom, Campa je spremna za novu avanturu s vama. Javite se što prije i omogućite joj sretan dom u kojem će se osjećati voljeno i voljeno kao što to i zaslužuje!

Ime

Campa

Spol

Ženski

Datum štenjenja

18.05.2021.

Kastriran

Da