Tara

png
O meni

Tara

Pogledajte šarmantno žensko štene po imenu Tara – crnu kratkodlaku ženku srednjeg rasta, koja oduševljava svojom posebnom ljepotom s bijelim šapama i bijelim prsima!

Tara je pravo malo čudo. Njena sjajna crna dlaka s kontrastnim bijelim mrljama čini je zaista neodoljivom. Njeni bjelkaste šapice i prsa daju joj jedinstven izgled i sigurni smo da će privući pažnju svakoga tko je sretne.

Osim njenog izvanrednog izgleda, Tara ima i prekrasan karakter. Iako je još štene, već pokazuje nježnost i dobrotu prema ljudima. Vesela je, igra se s oduševljenjem i uvijek je spremna za maženje. Njeni nestašluci i razigranost učinit će svaki dan s njom punim radosti.

Tara traži ljubazan dom u kojem će dobiti puno ljubavi i pažnje. Njen dragi temperament i jedinstven izgled čine je posebnim članom obitelji. Ako želite pružiti toplinu i sreću ovom štenetu, Tara će vam uzvratiti svojom vjernošću i bezuvjetnom ljubavlju. Otvorite svoje srce i dom za malu Taru i osjetit ćete pravu radost koju donosi udomljavanje životinje koja će vas zauvijek očarati!

Ime

Tara

Spol

Ženka

Datum štenjenja

09.03.2023

Kastriran

Da